ГЕРБ го отвори европскиот пат за Македонија и покрај одвратното однесување на некои луѓе таму, вели Борисов

Поранешниот бугарски премиер и лидер на партијата ГЕРБ, Бојко Борисов денеска на прес-конференција ги коментирал протестите во Македонија пред Владата против францускиот предлог. Тој смета дека...