Протестен перформанс: Тодоров празните ветувања убиваат!

Со транспаренти„ Дозволивте епидемија на СИДА во 21 век“, Ако умрам фрлете ме пред кабинетот на Тодоров“, „Ќе не носите сите на душа“, преку протестен перформанс ,Граѓанските организации го искажаа незадоволството од вчерашното усвојување на скретениот буџет за ХИВ и туберколоза