Георгиевски: Имав документ дека Стојменов земал провизија од продажбата на Стопанска банка

Екс претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен премиер, а сега лидер на ВМРО-НП со вакво тврдење во интервјуто во емисијата „Во центар“. Документот, како што рече, „своевремено го дал на поранешниот министер за финансии, претседател на ВМРО-ДПМНЕ и премиер, Никола Груевски, но не излегол во јавност“