Ковачевски: Коалицијата со ВМРО-ДПМНЕ би била непринципиелна, тие станаа подлога за провокатори

Во интервју за „360 степени“ премиерот Димитар Ковачевски на прашањето дали е против коалиција на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ одговори дека таа коалиција би била нефункционална, непрактична...