ОБНОВЕНО Узија, Ксавиер, Амери Џо, наставничката Ирма – имињата на првите жртви чии животи згаснаа во пукањето во Тексас

Почнаа да се објавуваат имињата на првите жртви на пукањето во училиштето во градот Увалде во Тексас, во кое загинаа 19 деца и двајца возрасни. Осумгодишниот...