Амбасадорката Јовановиќ за НоваТВ: Србија дава најголема важност на односите со С. Македонија

Република Србија од пред два месеца има нов амбасадор во Република Северна Македонија. Тоа е нејзината екселенција Невена Јовановиќ. Во воопшто првото интервју дадено по стапувањето...