Повик за хуманитарна помош – пункт за донации за Украина на плоштадот Македонија во Скопје

Кутии со храна, облека и лекови – ваква помош македонските граѓани најчесто донираат за помош на украинското население. Претпладнево го посетивме новоотворениот пункт на плоштадот Македонија,...