Ќе се отвори пункт во малата сала на СЦ „Борис Трајковски“, ревакцинирани пола милион граѓани

Поради зголемен интерес за вакцинирање, од среда или четврток ќе биде повторно отворен пункт во спортскиот центар „Борис Трајковски“, но во малата сала, рече министерот за...