(Видео)Рускиот претседател Путин на прес конференција одговори и на прашањето – дали Дедо Мраз му ги носи подароците дома

За време на традиционалната новогодишна конференција за медиумите, претседателот на Русија, Владимир Путин не одбегна да одговори ниту на новинарското прашање за тоа дали Дедо Мраз...