Спасовски – Нешиќ: Зајакнување на соработката во делот на размена на информации за компјутерски криминал, илегална миграција и перење пари и корупција

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со делегација на Министерството за безбедност на Босна и Херцеговина, предводена од министерот Ненад Нешиќ на...