Го напушта новинарството по долги години: Менче Точи ќе раководи со секторот за односи со јавност на Фондот за здравство

Новинарката со долгогодишно искуство Менче Точи, која, речиси, цела кариера ја посвети на здравството и проблемите во тој сектор, го напуштан новинарството и во иднина ќе...