Шекеринска: Секогаш постои опасност од исламистички радикални структури, повратници од фронтовите

Работиме на програми на ресоцијализација и менаџирање на сите тие повратници, но акцијата на нашето МВР во 2018 докажа дека ситуацијата се следи, се реагира секој пат кога постои било каква опасност, вели министерката за одбрана