Почина Рафаела Кара

Познатата италијанска ТВ-личност, пејачка, танчерка, актерка и водителка, Рафаела Кара почина на 78-годишна возраст. Кара глумеше во десетици филмови, меѓу кои и „Von Ryan’s Express“ од...