Заработката на Раиола од „фудбалската агентура“ изнесува околу 85 милиони евра

Најпознатиот светски фудбалски агент Кармине Раиола, попознат како Мино, почина во саботата, два дена откако италијанските медиуми „однапред“ објавија неточна вест. Контроверзниот 54-годишник се грижеше за...