Лариса Дир: Ниту една земја во светот нема право да го нарушува суверенитетот и територијалниот интегритет на државите

322 ден од инвазијата на Русија. Терористичката држава Руска федерација и земја членка на ОБСЕ во текот на оваа ноќ истрела повеќе од 40 ракети на...