Струга финансиски тоне, нема јаже за спас

Антикорупциска ќе поднесе иницијатива за кривично гонење на Мерко, а од Судот во Струга ќе побара објаснување зошто му дал трипати зголемен буџет кога знаел дека сметката е блокирана, а долговите не се враќаат