Голем пожар кај Рамно над скопско Мирковци во близина на воени објекти, ќе дејствува и хеликоптер на АРМ

Поради комплексноста на состојбата и бидејќи пожарот од една страна е проширен кон високата дабова и букова шума од ридот, екипите се соочија со потешкотии при...