Неусвојувањето на завршната сметка го втурна Тетово во вонредни избори за општински советници

Владата на денешната седница донела решение за распуштање на Советот на Општина Тетово, дознаваме од владини извори. Решението е донесено врз база на информацијата поднесена од...