Ангеловска-Бежоска: Геополитичките случувања може да го забават растот на економијата

Геополитичките случувања, вклучително и руско-украинските тензии може неповолно да се одразат врз динамиката на заздравувањето на глобалната економија, како и на глобалните пазари на примарни производи....