Арнаутовиќ се извини на македонски и албански јазик, „Не сум расист“

Австрискиот репрезентативец Марко Арнаутовиќ денеска се извини поради вербалниот инцидент што го предизвика на вчерашниот дуел од ЕУРО2020 против македонската репрезентација, дообјаснувајќи дека неговото однесување било...