Со НАТО во Брисел разговарано за јакнење на капацитетите на Центарот за поддршка на компаниите во МО

Во седиштето на Алијансата, делегација од Министерството за одбрана имаше средби со претставници на НАТО – агенцијата за набавки и Агенцијата за комуникации и информации на Алијансата, на кои,...