Русија и Украина разменуваат тела на мртви војници, предадени и телата на загинатите во Азовстал

Русите почнаа со враќањето на телата на убиените украински војници во челичарницата Азовстал која стана симбол на украинскиот отпор. Мртвите извадени од урнатините на бомбардираната челичарница...