Почна расправата за ребалансот на Буџетот – на опозициските тези дека е „прекумерен“, Бесими тврди е развоен

Со поддршка на ребалансот на буџетот, давате поддршка за раст на пензиите, дополнителни средства за ранливите категории на граѓани категории на граѓани, средства за фирмите за...