Предраг Васиљевиќ – Пеџа: Новите мерки се очекувани и реални, така е во цел свет, но како угостители ни треба помош од инспекторите и полицијата

Прашање на време беше кога ќе се воведат мерки и кај нас, бидејќи така функционира цел свет, скоро сите земји во Европа каде сертификат за вакцинација...