Независната пратеничка група ќе гласа за законите за кои треба двотретинско мнозинство

Пратеничките групи се консултираа за предлог текстот на законот за амнестија, изјави денеска Нола Исмајлоска, пратеник од независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата За подобра...