Мицкоски: Ако трошоците во 2019 година за едно четиричлено семејство беа околу 32.000 денари, денеска тие изнесуваат 35.000 денари

Овие денови слушаме и гледаме како Владата се фали дека направиле да расте минималната плата. Никој од нас, буквално никој од нас, нема ништо против таквиот...