Скопјани од денеска се возат по реконструиран булевар, Крсте Мисирков отворен за сообраќај

За реконструкцијата на оваа сообраќајница од Буџетот на Град Скопје се одвоени околу 32 милиони денари. Со синоќешното бележење на реконструираниот коловоз на булеварот Крсте Мисирков...