Трајанов за софиски „Дневник“: Уставот не може да се менува без реципроцитет од бугарска страна

Северна Македонија ќе прифати измени на сопствениот Устав за вметнување на Бугарите во него, само доколку се додаде и македонското малцинство во бугарскиот Устав, изјави претседателот...