Заврши новогодишната турнеја „Четири скокалници“: Кобајаши севкупен победник

Јапонскиот ски-скокач Рјоју Кобајаши е победник на турнејата „Четири скокалници“. Тој, вечерва во Бишофсхофен, на последниот натпревар од Турнејата го освои петтото место, што му беше...