Зидан го повлече првиот потег: Роберто Карлос се врати во Реал Мадрид

Шпанските медиуми пишуваат дека Бразилецот ќе работи со најталентираните фудбалери во младинскиот погон, популарната „Ла Фабрика“, што треба да биде од големо значење за негова интеграцијата кај „галактикоси“