(ВИДЕО) Ролинг Стоунс летово на европска турнеја по повод 60 годишнината од формирањето на бендот

Ролинг Стоунс летово ќе тргнат на европска турнеја, играјќи на стадиони и арени, за да ја одбележат нивната 60-годишнина како бенд, соопштија вчера  британските рокери, објави...