РСБСП советува на безбедно возење во зимски услови: Користете задолжителна зимска опрема

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) упати неколку совети за безбедно возење во зимски услови. „Користете задолжителна зимска опрема. Грижете се за техничката...