Во ОУ„Елпида Караманди“, дождот паѓа врз главите на учениците

Дека нема нормални услови за одвивање на наставата се гледа од состојбата во која се наоѓа фискултурната сала каде паркетот е откорнат, а од покривот кога врне, водата тече врз главите на учениците