Промоција на сликовницата „Што виде бубамарата?“ од Румена Бужаровска и Јана Јакимовска

Во кафе-книжарницата „Буква“ денеска ќе биде промовирана сликовницата „Што виде бубамарата?“ на Румена Бужаровска и Јана Јакимовска, во издание на издавачката куќа „Чудна шума“. „Што виде...