Од вредните раце на Руменка Димовска од Арвати, кошничка полна со производи од недопрената природа на Ресенско

На 900 метри надморска височина, во пазувите на планината Баба се наоѓа преспанското село Арвати, каде што живее Руменка Димовска, неуморна жена, која произведува јаболка и...