(ВИДЕО) Руски воени хеликоптери МИ-8 речиси во предградието на Украинската метропола

Како што наведува новинарот Кристофер Милер, Русите со хеликоптерите МИ-8 го надлетуваат Меѓународниот аеродром Антонов во Хостомел во Украина. Министерството за внатрешни работи на Украина соопштило...