Сакаме да поддржиме енергетска независност на вашата земја, порача Дендиас

„Ние со република Грција градиме добри пријателски и билатерални односи. Ме радуваат податоците за нашата економската соработка, остваривме размена која надмина 900 милиони евра“, истакна министерот...