Бошњачкиот Демократски Сојуз настапува самостојно на локалните избори

Според Претседателот на БДС, ова ќе претставува и своевиден референдум на Бошњаците во Република Северна Македонија. Централниот одбор на Бошњачкиот Демократски Сојуз донесе одлука дека партијата...