За алкохол и секс прво прашуваат граѓаните откако ќе примат вакцина против Ковид-19

Граѓаните кои доаѓаат да се вакцинираат против Ковид-19 во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје најчесто се интересираат смеат ли консумираат алкохолни пијалоци но и за...