Марш на црвените чадори во Скопје: Сексуалните работнички бараат неодложна декриминализација

Меѓународниот ден за стоп на насилството врз сексуалните работници денеска во Скопје беше одбележан со традиционалниот 14. Марш на црвените чадори. Маршот го организира Граѓанската иницијатива...