Смена во Секторот за внатрешна контрола на МВР, Станчевска се разболе

Помошник министерката за внатрешна контрола и професионални стандарди во МВР, Анета Станчевска, веднаш по насилните протести во Собрание заминала на боледување. На местото на Станчевска министерот Агим...