Варошлија: Камчева ми беше клиентка, а со Милевски и Боки често одевме на ручеци

Покрај модниот стилист, на денешното рочиште за случајот „Рекет“ сведочеа и Марија Јанковска, сопственичка на оптика, и Алекс Куртов, сопственик на галерија, но не и Владимир Тодоровиќ, Дејан Панделески и Јовче Ременски кои беа повлечени од одбраната