Српски репортер со чеченските специјалци влезе во Севернодонецк и посведочи за ситуацијата во градот

Северодонецк, град со предвоено население од нешто повеќе од 100.000 жители, во последните седум дена е во центарот на вниманието на светот поради контрадикторните информации за...