„Супертрејд”:„Макпетрол“ го тестираше мазутот во тегли за туршија-до кога со импровизации против конкурентите

Изминатите неколку дена, „Супертрејд“ во јавноста беше врамувана во сосем неточен контекст што значи дезинформирање на јавноста, со свесна намера да се наруши угледот на нашата компанија. Пет цистерни...

СГС „си гази“ – добива тендери за патарини, музеи, училишта, болници

Последниот договор е склучен со новиот Археолошки музеј во Скопје. За обезбедување на музејот во период од една година, СГС ќе искешира 140.000 евра. Ова е седми тендер за обезбедување на државна установа што го доби СГС од почетокот на годината, а сите тие се во вредност од 911.000 евра.