Д-р Шабан Мемети: Никој не манипулира со бројки на починати од ковид-19, МЗ и ИЈЗ се сериозни институции

Но во делот на пријавување на починатите, факт е дека има застој во  административниот пристап на одредени болници и затоа имаме паралелни  регистри, за лицата кои...