Одбраната за случајот „Насилства во Центар“ бара да се одложи судењето

Судијката Татјана Михајлова од Основниот суд Скопје не го одложи денешното рочиште за насилството и нарачаните шамари за поранешниот градоначалник на Општина Центар, Андреј Жерновски. Михајлова...