„Траекторија“:По барање на адвокатите, се слушаат само дел од снимките

Во Кривичниот суд денеска се слушаа „бомбите“ кои Специјалното јавно обвинителство  ги поднесе како доказ за случајот „Траекторија“, односно за изградба на автопатите Кичево-Охрид и Миладиновци-Штип....