3 години од крвавиот напад врз „Шарли Ебдо“

Три години по кравиот напад во француското сатирично издание „Шарли Ебдо“, новинарите во редакцијата продолжуваат да живеат во страв, објавија француските медиуми. Првото издание за годината...