Болна исповед на Шерон Стоун: Изгубив девет деца во спонтан абортус

Познатата актерка Шерон Стоун откри дека имала девет спонтани абортуси, а нејзината приказна пред јавноста ја поттикнала американската танчерка Пети Мургатројд, која неодамна објави дека изгубила...