Нов рекорд на посетители на Павилјонот на Република Северна Македонија на ЕКСПО 2020 Дубаи!

На 2 декември 2021 г., нашиот павилјон во Дубаи го посетија скоро 10.000 посетители (односно точно 9523 лица), а поради Националниот Ден на Обединетите Арапски Емирати...